Identiteter med personlighet
och riktning

Nodd Agency använder design för att skapa kundupplevelser, höja varumärkesuppfattningen och som inverkan för tillväxt. Byråns expertis är att skapa livfulla koncept som positionerar, differentierar och tydliggör kundens kommunikation och värderingar.

Förutom grafisk framställning och identitetsplanering, visualiserar Nodd Agency även hemsidor och webbshoppar. Byrån utgår ifrån att den grafiska profilen skall följa samma röda tråd i kundens marknadsföringsmaterial och digitala upplevelser. 

Nodd Agency samarbetar tätt med olika specialistbyråer, exemplevis kring teknisk framställning av webbsidor och digitala upplevelser. Andra samarbetspartners är 3D visualiserare för attraktiva och säljande bilder, copywriters för textinnehåll samt video- eller stillbildsfotografer.

Nodd Agency anser att genom samarbeten med specialistbyråer och branschexperter når man maximal framgång i identitetshelheter och kundförväntningar.

Tjänster

Logotyp
Grafisk profil
Grafisk manual
Förpackningsdesign
Infografik & symboler
Visualisering av webbsidor och webbshoppar
Planering av digitalt innehåll
Annonser
PPT presentioner
Mässmaterial
Grafisk produktion

Byrå ↔ Byrå

Nodd Agency uppskattar samarbeten mellan byrå och byrå för att skapa pålitliga och kreativa kommunikationslösningar.

Ifall du och din byrå är intresserade av att samarbeta, tveka inte att höra av er.

Om

Nodd Agencys grundare och huvudaktör Magnus Lindström har en lång erfarenhet av både grafisk planering och formgivning. Under sin karriär har han både hunnit vara freelance grafiker och jobba på olika designbyråer inom konceptplanering och grafisk framställning. Genom åren har han byggt upp ett gediget kontaktnät av byråer, samarbetspartners och trogna kunder.

Magnus grundade Nodd Agency eftersom han brinner för att lyfta företag, organisationer och produkter i deras visuella framtoning. Som kunder har Nodd Agency både etablerade företag och organisationer, men också småföretagare och start-ups, vilket byrån ser som viktigt.

Nodd Agency är en del av Studio Magnus Lindström.