Grafisk profil
Identitetsutveckling
Inredningsdesign
Produktdesign
Logotyp
Förpackningsdesign
Marknadsföringsmaterial

Mer glädje i vardagen

Project liv r.f är en förening som vill skapa mer glädje i vardagen för långtidssjuka barn och deras familjer. Föreningen jobbar konkret för gladare sjukhusmiljöer, någon som skapar glädje i tillvaron för att påskynda tillfriskningsprocesser, uppfyller drömdagar samt fungerar som stöd och hjälp framåt i oväntade situationer och sällsynta diagnoser. Föreningen grundades 2014. 

Idén med Project livs identitet är att den skall vara enkel att forma om beroende på uppdraget; digitala lösningar, inredningar eller print.  Logon som innehåller grundformerna triangel, kvadrat och cirkel är identitetens kärna. Tillsammans med grundfärgerna rött, blått och gult bildar de ett stadigt formspråk som samtidigt ger utrymme för ständig utveckling. De lekfulla formerna och färgerna är dessutom lätta för barnen att ta till sig.

Nodd Agency arbetar fortfarande aktivt med att inreda sjukhusmiljöer, designa produkter samt utföra grafisk material för Project liv. Samarbetet med organisationen är otroligt givande och har känts betydelsefullt ända sedan allt startade 2014.