Webbdesign
Logotyp
Identitetsdesign

Säkerhet lönar sig

RTF Services erbjuder tjänster inom brandsäkerhet. Med 30 år i branschen har företaget förvärvat en gedigen kunskap inom brandsäkerhet. Företaget utför tjänster för bl.a industrin, rederier, kommuner och konsumenter.

Företaget var i behov att få en mer uppdaterad hemsida. Under processen förnyades även logotypen. Strävan med uppdateringen av logotypen var att betraktaren snabbt skall förstå vilken bransch det handlar om. Kundens önskan var att eld skulle synas i symbolen på ett tilltalande sätt. Logotypen skulle också ge det ”lilla extra” som framhäver företaget visuellt.

Ambitionen med projektet var att lyfta företagets visuella uttryck och status. Att skapa trovärdighet var a och o, eftersom företaget är verksamt inom brandsäkerhet. Med en uppdatering i logotyp och webbsida framträder företaget nu som ett trovärdigt, stabilt företag med hög kompetens inom sitt verksamhetsområde.

Projektet gjordes i samarbete med Crea Marketing som stod för kodningen av webbsidan, samt Herea för innehållsproduktion.